CV

Virksomhedsportrættet

Til hjemmesider, udbudsmateriale, plancher, bannere, brochurer, apps m.m. skal der bruges billeder - mange billeder. En hurtig løsning er at gribe til stocksfotos - det ser hurtigt glat og strømlinet ud. Den lette løsning er bare sjældent den bedste. Jeg er dygtig til at sætte mig ind i dig og din virksomhed. At få “almindelige” menneskers ualmindelige kvaliteter frem i fotografiet og hjælpe dig med at dine medarbejdere og din virksomhed for et unikt og professionelt udtryk.

I vil fremover have et katalog af billeder, som I kan tage fra, hver gang der skal bruges nye. Alle billederne vil klæde hinanden og være i topkvalitet og vil til enhver anledning kunne genanskaffes via min hjemmeside. Vi indgår helt klare aftaler om honorar og brug af billederne, så ingen skal være i tvivl.

Ledelsen

Det er vigtigt, at alle medlemmer af ledelsen fremstår professionelle og venlige. I disse social-media tider er der en overhængende risiko for, at potentielle kunder, kolleger eller samarbejdspartnere ser billedet fra den tekniske direktørs sommerferie på Bali frem for et professionelt billede. Serier af gode portrætter af alle medlemmer af ledelsen og andre udadvendte personer i organisationen sikrer, at de billeder, der dukker frem ved en billedgoogling, er nogle, der harmonerer med organisationens selvbillede. Jeg yder gerne vejledning i at finde de centrale steder på nettet, hvor sådanne billeder bør forefindes.

Medarbejderne

Det forekommer umiddelbart helt urimeligt dyrt at hyre en professionel fotograf ind, hver gang der ansættes en ny medarbejder. Men jeg indgår gerne rammeaftaler, hvor jeg kommer fast et antal gange om året og tager billeder af alle nyansatte. Gode portrætter vil anspore medarbejdere til at bruge disse flittigt, bl.a. på LinkedIn. Det reflekterer positivt tilbage på virksomheden og er en fin gave til medarbejderne, som ikke beskattes.

Det personlige portræt

Uanset om du er politiker, skuespiller eller forfatter, så ved du, at gode pressebilleder er meget vigtigt. Jeg bruger lang tid på mine portrætter, ikke mindst på at tale med den portrætterede, så jeg er sikker på, at jeg får fat i det rigtige, når jeg begynder at tage billederne. Du får ikke altid det, du troede, du ville have, men noget der er bedre! Og vi skal ikke diskutere, om du skal stå på hænder på dit skrivebord eller have pjaskvådt hår, for sådan arbejder jeg ikke.

Herlufsholm

For access to Herlufsholm image-blog click here.